<

Луцького тренера, якого підозрюють у зґвалтуванні спортсменок, випустили з-під варти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:27 | 22.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
579
/ 1 коментар

Луцького тренера Богуслава Галицького, якого звинувачують у зґвалтуванні непонолітніх спортсменок, випустили з-під варти.

Як повідомляє ВолиньPost, у 72-річного тренера стався інсульт. У зв’язку з цим йому змінили запобіжний захід та випустили з-за ґрат.

У пресслужбі прокуратури додали, що прокурори зверталися з клопотанням про продовження тримання під вартою, утім захист звернувся про його зміну. У результаті суд таки задовільнив запит захисту і змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, очільника волинської волейбольної жіночої команди та екскерівника обласної дитячо-юнацької спортивної школи 72-річного Богуслава Галицького, якому оголосили підозру у розбещенні неповнолітніх підопічних, 8 липня взяли під варту без права внесення застави.

Слідство встановило, що фігурант впродовж тривалого часу вчиняв кримінальні правопорушення проти статевої свободи та недоторканності своїх вихованок. Використовуючи авторитет та вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії. Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і в приміщенні тренувального закладу у Луцьку.

Під час санкціонованого обшуку слідчі вилучили в його кабінеті предмети, що свідчать про ці дії. Усе вилучено і направлено на дослідження. Наразі відомо про п’ятьох потерпілих, які на момент вчинення вказаних злочинів не досягнули повноліття: вони написали до поліції відповідні заяви.

За скоєне зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок