<

Лучанину, який п’яним намагався пограбувати банкомати призначили випробувальний термін

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 30.05.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Судили лучанина, який у березні 2018-го року намагався пограбувати банкомати за вказівками з інтернету. Оскільки пограбування чоловік, так і не довів до кінця, то йому присудили випробувальний термін у півтора року.

Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин, комп’ютерів, автоматизованих систем – за це на лаві підсудних опинився Руслан Пушкарьов. У березні минулого року чоловік хотів пограбувати банкомати на вулиці Гордіюк і на проспекті Соборності. Прокурор Тетяна Польова, підсумувавши всі скоєні епізоди, клопотала суд про 5 років позбавлення волі для обвинуваченого. про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс, – передають Волинські Новини.

«Пушкарьов Руслан близько 23 години у стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи за адресою вулиця Гордіюк 49, намагався таємно викрасти грошові кошти, які знаходяться в банкоматі, належному «ПриватБанку» у розмірі 30 700 грн. Вказаний злочин не зміг довести до закінчення – незалежно від його волі», – каже Тетяна Польова, прокурор.

Не зміг пограбувати банкомат на вулиці Гордіюк – вирішив пограбувати банкомат на проспекті Соборності. Пошкодити панель банкомату за допомогою газового балончику та запальнички – таким чином чоловік хотів отримати доступ до внутрішньої частини банкоматів – та запустити команду на видачу готівки.

Вже біля другого банкомату дії грабіжника помітили перехожі і викликали поліцію. Адвокат обвинуваченого Олександр Повх переконує – за перший епізод його засуджувати не варто, мовляв, Руслан Пушкарьов з власної волі відмовився від ідеї грабувати банкомат на вулиці Гордіюк.

То ж справедлива міра покарання, на думку захисника – грошовий штраф.

Обвинувачений свою вину визнає частково. Каже, що жалкує про скоєне, а вказівки щодо пограбувань отримував через мережу Інтернет.

Представник банку Сергій Кудлай через суд вимагає, щоб обвинувачений відшкодував всі збитки.

Взявши до уваги всі обставини, суд постановив – Руслан Пушкарьов – винний, йому було призначено 2 роки позбавлення волі. Однак за статтею 75 кримінального кодексу чоловіка виправдано – остаточний вирок – випробувальний термін у півтора роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця