<

Лучанин погорів на покупці автомобіля через інтернет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 7.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

5 березня житель Луцька перерахував 8 тисяч гривень завдатку за покупку автомобіля через інтернет. Після цього зник зв’язок із “псевдопродавцем”.

Про інтернет-шахрайство повідомила прокуратура Волинської області.

Маючи намір купити автомобіль, пропозиція про продаж якого була виставлена на сайті з продажу авто, 5 березня 2019 року лучанин перерахував 7980 грн. завдатку за нього – й позбувся цієї суми, адже “продавець” одразу після отримання коштів зник.

Того ж дня інший мешканець обласного центру Волині перерахував такому ж “продавцю”-спритнику 5500 грн. – повну вартість автопричепа, повідомлення про продаж якого було розміщене на сайті ОLX.

Прокуратура укотре звертається до краян з проханням бути уважними та обережними, купуючи товари через інтернет, і в жодному разі не здійснювати оплату чи передоплату за товар, перераховуючи безготівкові кошти.

Щодо купівлі автомобілів, то спеціалізовані сайти за прийнятну суму, меншу за ту, яку можна втратити, перерахувавши гроші шахраям, пропонують послугу перевірки транспортного засобу, який продається, за допомогою станцій техобслуговування у різних містах.

Відтак варто скористатися цією послугою, щоб хоча б переконатися в наявності авто та пересвідчитися в його технічній справності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер