<

Лучанин «подарував» інтернет-шахраям 5,5 тисяч грн за неіснуючий скутер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:52 | 27.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Інтернет-шахраї вкотре нажилися на волинянах. Так один житель Луцька перерахував 5,5 тисяч грн, щоб придбати неіснуючий скутер, другий – 3 тисячі за автозапчастини, третя жінка з Волині – перерахувала 1,5 тисячі за оренду житла, після чого орендодавці зникли.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Маючи намір купити скутер, пропозиція про продаж якого була виставлена на популярному сайті, мешканець Луцька перерахував на рахунок дурисвітів понад 5,5 тис. грн. Майже 3 тис. грн. позбувся в такий самий спосіб лучанин, бажаючи купити за привабливою ціною автозапчастини.

Хотівши винайняти житло в обласному центрі, волинянка перерахувала завдаток у сумі 1,5 тис. грн. “власникам квартири”, які виставили в Інтернеті оголошення про здачу її в оренду. Жінку спокусили гарні фото, дешева ціна та ще і “орендодавці” у телефонних розмовах переконували, що квартирою цікавиться багато клієнтів – і, не давши завдатку, можливість можна втратити.

Звісно, після отримання коштів, шахраї більше на зв’язок із покупцями та орендаркою не виходили.

Волинян застерігають, купуючи товари або винаймаючи житло через Інтернет, в жодному разі не здійснювати оплату за товар або послугу шляхом перерахунку безготівкових коштів, а замовляти товар з доставкою у відділення кур’єрських служб і тільки після огляду замовленого товару оплачувати його. Бажаючи ж винайняти квартиру – зустрічайтеся із власниками житла, оглядайте його, укладайте договір оренди – й лише після цього оплачуйте.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок