<

Ломаченко жорстко нокаутував Мартінеса у п’ятому раунді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:19 | 12.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вночі 12-го червня на арені “Madison Square Garden” у Нью-Йорку, США, дворазовий олімпійський чемпіон Василь “Hi-Tech” Ломаченко завоював чемпіонський титул у другій для себе ваговій категорії – до 59 кг. У 5 раунді він нокаутував чемпіона світу за версією WBO, пуерториканця Романа “Rocky” Мартінеса.

Василь Ломаченко стає новим чемпіоном світу за версією WBO у 2-ій напівлегкій вазі, повідомляє – Газета.юа

З першого раунду Василь взяв під контроль хід і темп бою. Він мав очевидну перевагу у швидкості. Демонстрував класичні для себе різкі зміщення у сторони з наступними ударами. З кожним раундом перевага Ломаченка ставала все більшою. Суперник просто не встигав реагувати на численні серії та комбінації Василя. В третьому раунді українець декілька разів похитує пуерториканця своїми ударами. В четвертому раунді раз за разом проходять ефектні ліві прямі у голову. Розв’язка настала у п’ятому раунді. Крапку в поєдинку поставила точна і вчасна двійка лівий – правий у голову. Нокаут!

https://youtu.be/WWKxsrHbfuE

Василь Ломаченко просто декласує свого суперника.

“Я ще не все довів. Мені ще потрібні бої. Найкращі в нашій ваговій категорії повинні визначити хто є найкращим. Нокаут сам “прийшов”, я не налаштовувався на нокаут. Я хочу реваншу із Орландо Салідо. (Салідо біля рингу ніби показав, що не проти реваншу). Хочу зробити цей реванш для своїх фанатів. Присвячую цю перемогу великому Мохаммеду Алі”, – заявив Василь після бою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер