<

Ломаченко у важкому бою поступився Лопесу і втратив усі свої титули

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 18.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
5
/ коментарі 3

Василь Ломаченко мав можливість стати абсолютним чемпіоном світу. Він володів трьома чемпіонськими поясами. І йому треба було перемогти Теофімо Лопеса в бою за титул IBF. Але Ломаченко програв, і втратив свої чемпіонські пояси.

У ніч з 17 на 18 жовтня в Лас-Вегасі відбувся бій за звання абсолютного чемпіона світу між українцем Василем Ломаченком і американцем Теофімо Лопесом. Ломаченко зазнав несподіваної поразки одноголосним рішенням суддів, – повідомляє УНІАН.

Українець почав бій з розвідки, яка затягнулася на кілька раундів. Лопес викидав у кілька разів більше ударів, хоча точніше був Ломаченко. 

Американець користувався перевагою в габаритах і не підпускав Ломаченка близько за рахунок джеба, пробиваючи потужні бокові. У восьмому раунді українець почав поступово перехоплювати перевагу, але центр рингу все одно залишався за суперником.

https://www.youtube.com/watch?v=Dmeop6cKqwM

У 11-му раунді Ломаченко провів потужну атаку і майже зумів потрясти Лопеса, але витривалість дозволила опоненту українця вистояти та провести заключну трихвилинку на дуже високому рівні.

Швидкості українця не вистачило, щоб підібратися до суперника близько і здобути дострокову перемогу, а за очками перемогу одноголосним рішенням судді віддали американцеві – 116-112, 119-109, 117-111. Тож саме Лопес став абсолютним чемпіоном світу. Ломаченко програв всі три свої чемпіонські пояси.

До слова, за декілька секунд до кінця бою арбітру довелося зупинити поєдинок. У Лопеса виявилася розсіченою брова. Після надання йому допомоги, бій продовжили. Але мало не одразу й закінчили.

Ломаченко – Лопес: підсумки

  • Ломаченко – Лопес: повне відео бою.
  • На профі-рингу Ломаченко провів свій 16-й бій, зазнавши другої поразки при 14 перемогах. У Лопеса – 16 перемог з нулем у графі невдач.
  • Це був перший бій Ломаченка за останній рік.
  • Василь Ломаченко втратив свої титули WBC, WBO і WBA у легкій вазі, а Лопес, який зберіг пояс IBF та отримав титули українця, став єдиним чинним абсолютним чемпіоном світу в боксі на сьогодні. 
  • За минулий бій Ломаченко отримає 3,25 мільйона доларів, а гонорар Лопеса складе 1,5 мільйона.






коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця