<

Люди доведені до відчаю – пружина рано чи пізно вибухне, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 22.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Протестуючи під стінами Верховної Ради, люди не маніпулюють, а вони дійсно доведені до відчаю.

Таку думку висловив народний депутат Ігор Гузь у прямому ефірі на телеканалі ZIK у програмі «Перші про головне. Коментарі», – повідомляє Кордон.

Як пояснив парламентар, низькі пенсії, підвищення вартості газу для населення на 23%, «врізання» частини субсидій, зростання вартості палива – це головні теми, які сьогодні хвилюють українців. На його думку, для багатьох стримуючим фактором є військові дії на сході країни, та все ж у більшості – люди не бачать альтернативи.

«Боюся, що ця суспільна “пружина” рано чи пізно вибухне. Тому що люди бачать дисонанс. І це вже не страх, а злість на владу, на систему, на державу. І ось тут небезпека, що хтось може цим скористатися. І зокрема ті, хто мають ресурси, хто натхненні Росією. Може виникнути катастрофа політична, економічна і будь-яка інша», – підсумував він.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/342125909878786/




один коментар
  1. “І ось тут небезпека, що хтось може цим скористатися” – тобто небезпека в тому, шо прийдуть більш адекватні люди ? а хіба це небезпека ? це необхідність ! небезпека для тих, кого від корита тю-тю, так це їх проблеми, не треба було доводити до цього

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця