<

Ліки не допомагають, потрібна дороговартісна операція закордоном: хворій дівчинці з Горохівщини потрібна допомога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:30 | 3.02.2020 / Новини / /
Перегляди
67
/ 1 коментар

Вікторії Павлік із села Скобелка Горохівського району що хвора на гідроцефалію головного мозку, ДЦП та ін., через постійні приступи, так і не вдалось зробити операцію у Вінницькій лікарні. У батьків лишилась єдина надія на операцію в Ізраїлі, яка коштує сто тисяч доларів. Для родини, де ростуть ще двоє діток, це непідйомна сума.

Мама Вікторії Павлік вкотре звернулась до Інтернет-видання “БУГ” з проханням про допомогу.

“Дуже вірила та надіялась, що вдасться зробити Вікусі операцію на ніжки. Та приступи не дали. Лікар у Вінницькій лікарні відмовився робити операцію, каже раніше лікуйте головний мозок, епілептичні судоми, напади. А препарати не допомагають. Страшно подумати, що може трапитись”, – розповідає мама хворої дівчинки.

Тому для батьків хворої Вікторії Павлік, що народилась із трійні, єдиною надією лишається дороговартісна операція в Ізраїлі, яка коштує 100 тисяч доларів.

Нагадаємо, 11-го грудня 2019 року, Вікторії Павлік у Вінницькому медичному центрі взялися поставити дівчинку на ноги, адже вона не ходить та не може самостійно сидіти. Призначили операцію “Фібротомія пошкоджених м’язів на всіх проблемних сегментах”. Проте, під час подорожі до Вінниці у дівчинки трапився страшний епілептичний приступ, а за ними ще ряд, під час яких тіло дитини повністю дерев’яніє, вона “відключається”. Лікарі відмовились за таких умов робити операцію та призначили ще додатковий “важкий” препарат, щоб зупинити епілептичні напади.

У Вікторії Павлік прогресуюча гідроцефалія головного мозку ДЦП та ще низка захворювань. Хворобу супроводжують постійні приступи, щоб якось їх полегшити, дитині дають препарати з наркотичним вмістом.

Батьки Вікторії Павлік вірять, що зможуть вилікувати свою донечку, тому звертаються до усіх небайдужих допомогти зібрати непідйомну для їхньої сім’ї суму у 100 тисяч доларів на лікування в Ізраїлі.

Рахунок у ПриватБанку: 5168 7427 1002 1423, – мама Павлік Леся Олексіївна, тел. 097 873 16 63.




один коментар
  1. Значит є вогнище тому такі приступи..їдьте в київ в лікарню охматдит .це державна лікарня.там вам допоможуть.відділ неврології..скобенко Олена завідуюча!.
    І нешукайте собі за кордон..
    Ви були у Львові?реабілітаційна клініка Козявкіна.з таким діагнозом там привозять на реабілітацію.ви були хоч раз
    там хоча б за кошт держави?вам мами б багато чого б розказали!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер