<

Лікарі борються за життя хлопчика, рідні якого загинули в ДТП біля Луцька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 22.04.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

За життя хлопчика 2013 року народження, який 21 квітня потрапив в аварію під Луцьком, борються в реанімації. Його мати та старший брат – загинули.

Генеральний директор Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергій Ляшенко повідомив, що хлопчик, який втратив рідних в аварії – в стабільно важкому стані, він знаходиться в реанімації. В нього попередньо діагностували забій легень, є підозра на внутрішнє кровотечу, – передають Волинські Новини.

Ще 3 дитини доставили в травмпункт, двох після надання допомоги відпустили, одну дитину госпіталізували зі струсом мозку.

Старший лікар зміни обласного центру екстреної медичної допомоги Неля Довгошей зазначає, що в аварії постраждали 16 осіб. Про це повідомляє Суспільне.UA: Волинь.

https://www.facebook.com/uavolyn/videos/1079318902267039/

«Десятеро осіб доставлені в міську клінічну лікарню, в травмпункт і приймальне відділення», – зазначає Неля Довгошей.

Черговий травматолог КЗ «Луцька міська клінічна лікарня» Богдан Гайовий каже, що «швидка» доставила в медзаклад 6 постраждалих в ДТП. П’ятьом з них надали допомогу амбулаторно та відпустили додому. Одного пацієнта госпіталізували у відділення нейрохірургії, зараз його стан стабільний.

Нагадаємо 21 квітня на повороті до села Крупа Луцького районутрапилась жахлива ДТП, унаслідок якої загинуло троє людей, серед яких – дитина.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця