<

Ляшко побився з Герусом – у мережі оприлюднили відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:00 | 6.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
6
/ коментарів 15

Лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко побився з нардепом від “Слуги народу” і главою комітету Ради з енергетики і ЖКГ Андрієм Герусом. Відео згодом було опубліковане в інтернеті.

Інцидент стався в Залі офіційних делегацій аеропорту “Бориспіль”. Ляшко назвав Геруса зрадником, який працює в інтересах Кремля, – інформує 112 Україна.

Як написав згодом Герус на свої сторінці у фейсбук, Ляшко влаштував шоу-провокацію.

“Відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма Ляшко мене очікував у аеропорту Бориспіль, щоб влаштувати шоу-провокацію. Знижена на 15% ціна електроенергії та повна готовність до зими ніяк не влаштовує “немонополіста” і вони вдаються до все більш витончених способів, як вести свій бізнес. Звісно ж, претензія Ляшка, це імпорт електроенергії”, – заявив Герус.

За його словами, постраждала тільки сорочка.

“Все нормально, постраждала тільки сорочка. Такі видатні результати це спільна робота Олега Ляшко та його охоронця. Без свого охоронця він не хотів спілкуватися”, – заявив Герус.

Незабаром Ляшко в фейсбук прокоментував інцидент, назвавши Геруса “російським лобістом”.

“Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!” – написав екснардеп.




коментарів: 15
  1. Ляшко як повія поводиться, каже ахметов платить податкі, а для чого купляти в днр вугілля і вигучати терористів??

  2. Чергове шоу від заднєприводного, забув як не так давно від Бойко по @бальнику получав , знову, вже до іншого причепився.. Ну якось же треба про себе час від часу нагадувати:)

  3. А чого це ви накинулись на того … Україна почала офіційно купувати електроенергію в країни яка вбиває наших людей і окупувала наші території. А ви, зелюди , приЗЕмленні!!!

    • газ країни, яка вбиває наших людей і окупувала наші території , реверсом з Європи не рахується ,вірно?

  4. Дешевий спектакль для села Олєжка зробив,безробітний прийшов перейматися за людей в туфлях лоро пиано за 800 евро,кофтинці за 1000,ну і штанці не дешеві,а для лохів вила показує.

  5. Як же він в очі рідним Нововолинськ м шахтаря дивитись буде? Волинське вугілля не потрібне, краще електрика агресора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер