<

[ОНОВЛЕНО] Летальна ДТП у Ковельському районі: неповнолітня мотоциклістка загинула, її сестра – у лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 8.04.2021 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Автопригода трапилася 7-го квітня близько 16-ої години по вулиці Шевченка у селищі Заболоття Ковельського району. Загинула 15-річна водійка мотоцикла, її 13-річну сестру госпіталізували.

За кермом мотоцикла Vіper перебувала 15-річна жителька селища. Дівчина, ймовірно, не впоралась з керуванням та врізалась у паркан, – повідомляє поліція Волинської області.

Внаслідок ДТП водійка мотоцикла загинула на місці, її сестра, 13-річна пасажирка транспортного засобу – отримала тілесні ушкодження. Постраждалу госпіталізували. 

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження.

Поліція з’ясовує усі обставини трагедії. Триває слідство.

13-річна дівчинка, яка вижила в аварії, зараз у реанімації, але при тямі, – повідомляє ТСН.

«Ми поїхали кататися, а далі я нічого не пам’ятає», – каже дівчинка.

За словами медиків, стан дитини тяжкий.

«Це є політравма, перелом відкритий стегна, переломи плечової кістки і переломи передпліччя. Крім того є черепно-мозкова травма», – каже начальник з медичної частини Ратнівської лікарні Володимир Колотюк.

За кермом була 15-річна сестра Ірини, яка позичила мотоцикл у свого хлопця і приїхала на ньому до школи, аби забрати молодшу сестру з уроків. Прав у неї не було, але відомо, що так робила не вперше. Цього разу щось пішло не так, дівчина з’їхала з дороги і на швидкості врізалася у цегляний паркан. Від удару кермувальниця загинула одразу. А Ірина отримала численні переломи. Попередньо відомо, що обидві дитини були без шоломів.

Відомо, що мати дівчат нині на заробітках у Польщі, батько з родиною не живе. Дітей, поки мами немає, виховує бабуся.

Через тяжкі травми медики переправили Ірину до Луцька в обласну дитячу лікарню, адже в дитини попереду щонайменше три операції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер