<

Львівський завод покращив та передав військовим п’ять танків для ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 7.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Львівський бронетанковий завод, який входить до складу «Укроборонпрому», передав українським військовослужбовцям п’ять модернізованих танків Т-64 та Т-72. Роботи завод виконав із випередженням графіка, хоча був обмежений у фінансуванні.

Про це повідомляє пресслужба «Укроборонпрому».

Танки на заводі укомплектували сучасними системами управління вогнем, внутрішнього і зовнішнього зв’язку та комунікації, приладами денного та нічного бачення, камерами заднього виду, супутниковою навігацією та динамічним захистом.

Це вже друга передача військової техніки від цього заводу Міністерству оборони у 2021 році. Перша партія налічувала понад десять модернізованих бойових машин.

«У першому кварталі завод перевиконав виробничий план на понад 20 млн грн у грошовому еквіваленті», — зазначив директор підприємства Віктор Андрощук.

До слова, «Львівський бронетанковий завод» виготовляє та ремонтує військову техніку, зокрема броньовані пожежні машини ГПМ-72 та ГПМ-54, броньовані ремонтно-евакуаційні машини «Лев» та «Зубр» і тактичну броньовану колісну машину «Дозор-Б».

Також підприємство проводить капітальний ремонт і модернізацію танків Т-72, Т-64 і низки спеціальних інженерних машин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер