<

Київстар запускає 3G у містах на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 16.11.2015 / Новини /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Національний телеком-оператор Київстар запустив у комерційну експлуатацію 3G-мережу високої якості ще у 7 населених пунктах Волинської області – у Нововолинську та передмісті. Також відсьогодні стартувало технічне тестування у 6 населених пунктах на Житомирщині.

Серед нових населених пунктів Волинської області, мешканці та гості яких відтепер можуть користуватися високоякісним 3G-зв’язком Київстар, Нововолинськ, Будятичі, Низкиничі, Волиця-Морозовицька, Бужанка, Шахтарське, Тишковичі. У цих містах та селищах протягом кількох тижнів проводилося технічне відлагодження мережі – вона налаштована для високоякісної роботи.

Також із 16 листопада ведеться технічне тестування у Житомирській області – в місті Новоград-Волинський та його передмісті: Майстрів, Сусли, Олександрівка, Наталівка, Стриєва. Тут після налаштування мережі мешканці зможуть користуватися послугами зв’язку високої якості, як і в інших, уже запущених населених пунктах.

Сьогодні 3G-мережа Київстар уже налічує 403 населених пункти України. У цих містах та селищах вже понад 4 млн українців відчули переваги швидкісного мобільного інтернету від Київстар. Щодня послугами в 3G-мережі користуються понад 1,1 млн абонентів.

Аби комфортно та вигідно користуватися мобільним інтернетом 3G, абоненти Київстар можуть перейти на нові тарифні плани. Ці пропозиції містять збільшену кількість мегабайтів для користування інтернетом на максимальній швидкості, а деякі з них – необмежений доступ до популярних соціальних мереж без тарифікації. Теперішнім абонентам не потрібно міняти SIM-карту. Головне, щоби телефон підтримував технологію HSPA або HSPA+.

Перевірити наявність мережі в конкретному населеному пункті можна по карті на сайті компанії: https://www.kyivstar.ua/dp-267/mm/about3g/.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок