<

Квитків на потяг Ковель-Холм досі немає у продажі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:36 | 5.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Попри те, що Укрзалізниця анонсувала старт роботи маршруту від Ковеля до польського міста Холм вже на 12 червня, квитків в касах досі немає. Натомість, на вокзалі вже розмістили оголошення з точною вартістю квитка та рекламою нового маршруту.

Як повідомив 3 червня в Департаменті інформаційної політики та зв’язків із громадськістю Укрзалізниці, в касах почали продаж квитків до польського міста Холм у міжнародних залізничних касах, – повідомляє ІА Волинські новини.

“Вартість проїзду складатиме 203,24 грн. Поїзд № 751/752 Ковель – Холм відправиться в перший рейс уже через тиждень”, – йдеться у повідомленні.

Касири на залізничному вокзалі Ковеля кажуть, що поїзд дійсно курсуватиме з 12 червня, проте квитків в продажі наразі немає, а коли будуть – невідомо. Попри це, на вокзалі розклеїли оголошення з точною вартістю квитка та анонсом початку роботи маршруту.

Натомість, журналіст Андрій Соколовський в Фейсбуці каже, що став свідком спроби придбати квиток на вищезгаданий потяг, який не увінчався успіхом.

«Жінка запитує тікет до Хелму, на що їй касир відповідає: «Ще не знаємо точну ціну на квитки, тому не продаємо». Жінка обурюється: «Ви тримаєте їх для «сігарєтчиків» та «спиртовиків»». У відповідь — мовчання. Не здивуюся, якщо та жінка прийде за квитком завтра—післязавтра, їй скажуть, що ВСІ квитки продані. This is Ukraine…», – пише Соколовський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер