<

КВУ нарахував 54 депутати-прогульники за жовтень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 22.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

У Верховній Раді у жовтні 54 народні депутати пропустили 90% голосувань, 14 з них не проголосували за місяць жодного разу.

Такі дані 22-го жовтня оприлюднив Комітет виборців України.

“54 народні депутати майже не голосували у жовтні, пропустивши 90% голосувань. Із них 14 – не проголосували жодного разу за місяць”, – зазначається в повідомленні.

За інформацією КВУ, нульові показники голосувань у Вадима Рабіновича, Костянтина Жеваго, Дмитра Яроша, Лева Підлісецького, Романа Зварича, Гліба Загорія, Юхима Звягільського, Дмитра Голубова. Жодного разу не проголосували й депутати-втікачі Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко. Не голосували також В’ячеслав Константіновський та Андрій Журжій, які заявили про складання депутатських повноважень, а також Надія Савченко, яку утримують під вартою.

За даними веб-сайту Верхоної Ради, офіційно вони пропустили голосування з невідомих причин, тобто не через хворобу чи відрядження.

Частина відомих депутатів проголосували лише кілька разів за місяць. Серед них Дмитро Добкін (взяв участь в 5,4% голосувань), Андрій Білецький (7,3%), Віталій Хомутиннік (7,6%), Євгеній Мураєв (7,6%), Сергій Ківалов (8,8%), Семен Семенченко (9,4%), Олесь Довгий (9,4%) та Андрій Лозовой (10,2%).

Часто політики не голосували, хоч офіційно були зареєстровані на засіданні, зазначають у КВУ.

Найбільше депутатів, які пропустили 90% голосувань, у групі «Воля Народу» (8 осіб) та фракції «Опозиційний блок» (11 осіб).




коментарів: 3
  1. Виборча реформа! Ніяких нафіг партій і перших пятірок. А то ця сволота підписує хороших людей під свої партії а самі автоматично лізуть бо типу я перший в списку!
    На гіляку!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер