<

Кварцяний отримав дискваліфікацію на три матчі через лайку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 15.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

КДК ФФУ відхилив апеляцію Волині щодо дискваліфікації Віталія Кварцяного, через що головний тренер лучан пропустить перші три матчі весняної частини УПЛ.

Про це повідомляє Sportarena.com.

У грудні минулого року ФФУ присудила Віталію Кварцяному дискваліфікацію за неетичні висловлювання на адресу арбітра Катерини Монзуль. Після цього Волинь подала апеляцію в надії спростити або ліквідувати дискваліфікацію.

Але КДК федерації залишив в силі попереднє рішення про дискваліфікацію – Кварцяний пропустить 3 наступні матчі хрестоносців в Прем’єр-лізі. Це рішення було прийнято на минулому тижні, коли відбулося чергове засідання комітету. Також повідомляється, що, крім відсторонення на 3 матчі, Кварцяний змушений принести Монзуль публічне вибачення.

Таким чином, багаторічний «вождь» Волині буде відсутній на тренерській лаві під час матчів з Олександрією (19 тур, в гостях), Шахтаря (20 тур, домашній) і Карпат (21 тур, в гостях).

Раніше очікувалося, що дискваліфікація Кварцяного вступить в силу з поєдинку 18-го туру проти Ворскли, але тоді КДК ФФУ не встиг (або не захотів) оперативно сповістити «Волинь» про своє рішення, через що Кварцяний в звичайному порядку вийшов на матч.

В мережі є цілі добірки висловів головного тренера “Волині”.

https://youtu.be/9ssJEZ-h-TE




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця