<

Кутя – головна страва на Святвечір: ТОП-6 рецептів від нововолинської тренерки Надії Самох

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:24 | 4.01.2021 / Новини / /
Перегляди
32
/ Коментарі відсутні

6-го січня більшість українців сідатимуть за стіл, на якому, за доброю традицією, у Святвечір повинна бути кутя.

У кожної господині є свій рецепт приготування різдвяної каші. Саме з цієї страви розпочинається різдвяна вечеря, і тільки після неї куштують інші блюда.

Готують кутю з різноманітних круп, але обов’язково додають мак з медом. Також господарки різних регіонів додають традиційні до місцевості доповнення у вигляді горіхів, цукатів, родзинок тощо.

Тренерка з Нововолинська Надія Самох поділилася рецептами приготування куті з пшениці, перловки, рису та ячменю.

Традиційний рецепт

Кутя за старовинним рецептом

Кутя “Панська”

Кутя з перловки

Кутя з рису та варення

Кутя з ячменю та заморожених ягід

Нагадаємо, рецептом приготування куті поділилася експертка зі здорового харчування володимирчанка Світлана Філюшкіна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок