<

«Кришує» вирубку лісів та називає волонтерів «Бандформуваннями»: що відомо про новопризначеного очільника Волинської ОДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:52 | 29.10.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що у зрив акції протесту проти відведення українських військ у Золотому відбувався під керуванням ексзаступника голови Луганської ОДА Юрій Погуляйко, якого днями погодили на посаду голови Волинської обласної адміністрації.

Також Білецький зазначив, що Погуляйко відомий на Луганщині як людина, яка «кришує» незаконну вирубку лісу, – передають Волинські Новини.

Андрій Білецький розповів, що силовики на блокпостах зупиняли усі колони, що прямували у Золоте, зокрема й найбільшу, в якій їхали волонтери з Харкова, Києва, Черкас та Донецької області.

Лідер Нацкорпусу зауважив, що усі учасники колони спокійно погодилися, щоб поліцейські перевірили їхні машини і паспорти, після чого у поліцейських «з’явилась нова вимога».

«Вони стали вимагати, щоб усі 150 людей пройшли особистий фізичний огляд у «будці контролю» на пропускному пункті. Це викликало обурення, люди почали висловлювати невдоволення – на це хтось із поліціянтів почав стріляти у повітря», – розповів він.

За словами Білецького, зірвати акцію протесту проти відведення українських військ із Золотого намагався перший заступник нового губернатора-сепаратиста Луганщини Юрій Погуляйко, якого місцеві жителі знають як людину, яка займається незаконною вирубкою лісу.

«Вітання президенту Голобородьку, у вас багато справ. Можливо, є якась схема, як побороти вирубку лісу, призначаючи тих, хто це робить, першими заступниками губернатора», – сказав лідер НК.

За інформацією Білецького, заступник губернатора Погуляйко написав заяву до штабу ООС, поліції та СБУ з вимогою розібратися з так званими незаконними бандформуваннями, тобто ветеранами, з проханням зірвати сьогоднішню акцію.

«Їхнє замовлення сьогодні виконують на блокпостах змішані групи поліцейських і співробітників СБУ», – сказав він.




один коментар
  1. Черговий каліф? Як Савченко? Чого в столиці завжди думають, що в нас можуть тільки мєнти рулити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок