<

Кримінального авторитета Миколаївської області «Мультика» таємно випустили із СІЗО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:27 | 19.11.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У Миколаївській області таємно випустили із слідчого ізолятора кримінального авторитета Михайла Титова на прізвисько «Мультик», якого затримали минулого року.

Про це повідомив активіст, колишній журналіст-розслідувач Дмитро Гнап.

«Кримінальний авторитет Мультик знову на волі. В компанії друзів він слухає виступ керівника Миколаївщини Савченка. Перед початком турніру з єдиноборств. Тишком-нишком кілька місяців тому Мультика випустили із СІЗО. Думаю, з цієї нагоди,у суддів теж з’являться нові годинники. За кілька десятків тисяч доларів», – йдеться у дописі.

Він додав, що «Мультик» роками тримав в страху Миколаївську область. Забираючи чужі бізнеси та скупаючи пачками місцевих депутатів й правоохоронців

Зрештою, Тітов наклав лапу на місцевий бюджет. І навіть почав погрожувати міністру інфраструктури Володимиру Омеляну. Бо хотів контролювати всі тендери на будівництво доріг в регіоні.




коментарів: 2
  1. А хто і чому йому це дозврляють? СБУ? Одна людина не може таке чинити. Кращих людей знищують, а такій мразі все дозволяють? То кого захищає СБУ? І ЩО ЦЕ за вираз “авторитет”? Хто його придумав? Це сміття і непотріб, аине авторитет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер