<

Кращі способи епіляції для сучасної жінки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 17.12.2020 / Новини, Статті / /
Перегляди
85
/ Коментарі відсутні

Мода досить примхлива «дама». Постійна зміна «настрою», каверзне ставлення до багатьох речей, і часто прийняття понять, які не завжди стають синонімом звичайної привабливості. І все ж у Моди, незалежно від обраного стилю в одежі, аксесуарах, завжди залишається деяка стабільність, основа і показник краси, − доглянутість.

Мова йде про звичайну епіляцію або цілий ряд схожих процедур. У будь-якому випадку складно сьогодні уявити сучасну красиву жінку з недоглянутою зовнішністю. Видалення небажаного волосся на тілі – популярний вид б’юті послуги в будь-якій країні світу. Україна – не виняток.

Як проводиться епіляція

На сьогоднішній день відома велика кількість методів, з допомогою яких можна видалити волосся на деякий час чи назавжди. Епіляція – це метод видалення небажаної рослинності, який спрямований на руйнування волосяної цибулини (фолікула).

Види епіляції в домашніх умовах:

  • Шугаринг. На шкіру наносять розігріту пасту із цукру, лимону і води. Її можна придбати в спеціалізованих магазинах або зробити самій. Карамель обволікає волоски й вириває його з корінням. Метод дуже болючий.
  • Застосування гарячого і холодного воску по методу шугаринга. Якщо застосовувати регулярно, в середньому − 1 раз на місяць, віск забезпечує зменшення кількості волосків. Але вони швидко відростають і відчуття дуже хворобливі.
  • Застосування приладу «Епілятор елос». Прилад оснащений пінцетами, які продукують ніжний імпульс світла і електричну енергію, що разом ушкоджують волосяний фолікул. Мінімізація дискомфорту забезпечується правильним використанням пристрою.
  • Фотоепіляція. Більше десяти років тому процедуру фотоепіляції можна було провести тільки в салоні, але наразі вона доступна і в домашніх умовах. Жінки використовують невеликі функціональні апарати. Вони з допомогою Світловий імпульс швидко руйнує цибулинку небажаного волосся на тілі. Спалахи домашнього фотоепілятора  діють на значні ділянки і тому швидше забезпечують позитивний результат.
  • Електроепіляція Досить болюча і тривала процедура – в кожен волосок вводиться тонка голка, через яку подається низькочастотний струм, який вбиває фолікул.

В салонах і клініках краси використовують більш потужні апарати для проведення елос-епіляції. В Україні таке обладнання випускає єдиний виробник лазерних косметологічних апаратів компанія «MEDICALASER» (перейдіть за цим посланням: https://medicalaser.com.ua/ua/), що розташована в українському місті Вишгород. Якість епіляції на такому обладнанні набагато краща.

Найсучасніший метод видалення небажаного волосся

Цей вид процедури − лазерна епіляція,  є найпоширенішим в індустрії краси. Цей інноваційний метод видалення волосся супроводжується повним руйнуванням волосяних стрижнів і їх фолікулів. Це найкраще рішення для тих, хто мріє назавжди позбутися від волосся на різних ділянках тіла. Виконується в 100% відповідності до стандартів, встановлених Міністерством охорони здоров’я України.

Завдяки поєднанню в собі електро-, лазерної і фотоепіляції відразу енергія спрямовується тільки на волоски, тому шкіра не перегрівається. В плані безпеки цей метод найкращий.

Відвідування салону краси має велике значення. Професійний фахівець, володіючи якісними косметичними засобами, не тільки турбується про отримання ефекту гладкої шкіри, але і її насиченні корисними компонентами в цілому. Не варто також забувати про те, що похід в салон відмінно розслаблює, приносячи, не тільки фізичну користь, але і емоційне розвантаження. У будь-якому випадку послуги епіляції надаються за цілком помірними цінниками, які може дозволити собі може буквально будь-яка жінка і стати неповторною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер