<

Кращі сейви волинської команди за 2015-й рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:33 | 17.12.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

П’ята наразі позиція «Волині» в турнірній таблиці Ліги Парі-матч – це в тому числі заслуга й воротарів «Волині».

На останньому рубежі оборони у «хрестоносців» в році, що минає грали переважно два голкіпери – Богдан Шуст та Артем Кичак. На їхньому позитивному рахунку чимало ефектних та ефективних «сейвів». Кращі з них увійшли у наш відеорейтинг – інформує клубна прес-служба лучан.

У ньому зокрема відбитий Богданом Шустом одинадцятиметровий штрафний удар від Худобяка у виїзній грі проти «Карпат», а також «сейв» після спроби Сергійчука.
Не можна не згадати вихід сам на сам із Шустом одесита Балашова і кидок йому ноги нашого кіпера…Пам’ятною була й «паніка» біля наших воріт у грі із «Зорею» на 13 хвилині. М’яч метався воротарським майданчиком, але під удари луганчан по чергово кидалися захисники та воротар і таки зуміли відстояти свої ворота…

У травневому матчі, який практично поховав надії «Шахтаря» на «золото» минулого чемпіонату, Шуст таки пропустив від Тейшейри, але той забив із офсайду. А миттю перед цим Богдан «витягнув» надскладний удар від нинішнього нападника «Мілана» Луїса Адріано. Так само було і з виходом на ворота «Волині» «металіста» Бесєдіна – Шуст вдало зіграв ногами і не дав харків’янину зрівняти рахунок у матчі. Окремо у відеорейтингу ми згадали й суперматч Артема Кичака у Дніпропетровську. Склалося враження, що дніпряни після блискучого першого тайму у виконанні Артема склали руки, бо просто не знали, як пробити у той вечір воротаря «Волині».

https://youtu.be/a2ISgCLHm50




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер