<

Крадіжка у Жовтневому. Безробіття спонукає на злочини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 17.12.2014 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Двоє безробітних мешканців смт. Жовтневе проникли у гараж комунального господарства. 

Про це журналісти “Бугу” дізнавались у заступника начальника відділу – начальника міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області майора міліції  В’ячеслава Мартинюка.

Подія трапилась у період часу з 20:00 15.12.14 по 11:30 16.12.14, пильні громадяни селища відразу повідомили про це міліцію.

Грабіжники пошкодили віконні шибки для проникнення в гаражне приміщення, викрали редуктор, автомагнітолу, чугунні металеві дверцята до плити опалення. Сума збитків 4 тис. гривень.

Працівники міліції, які оперативно викрили злочин, встановили, що це кримінальне порушення скоїли два безробітні жителі смт. Жовтневого. Один із них був раніше засуджений за статтею 186 ч.2 ККУ.

Оля_00002
Оля_00003




коментарів: 2
  1. Маразм крепчає!!! А де гарантія того,що це зробили дійсні безробітні,а не “люди” ****** (не плутати з моїми людьми)коли в країні таке відкрите протистояння з мусорами на предмет їхньої бездіяльності?
    Згадай 2010рік 16 червня олійно-жировий комбінат,коли двоє невідомих зламавши двері бухгалтерії комбінату,зайшли туди і спокійненько вийшли,а коли я, як охоронець,викликав вас мусорів,ви дійсно приїхали,але провАдження не відкрили,хоча встановили і факт проникнення і факт вибитих дверей,і навіть відбитки пальців зняли— віписавши мені *****ЩО НЕ БУЛО НІЧОГО ВКРАДЕНО**

  2. Не щастить Анатолію Васильновичу Лисюку.
    То машину йому спалять, то ще щось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця