<

Кожна повітряна тривога на Волині, яка закінчується без бомбардувань – відмінна робота наших ЗСУ, – Погуляйко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:11 | 1.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
34880
/ Коментарі відсутні

Ніч на 1-ше березня на Волині минула спокійно, кордони не порушені.

Про це під час щоденного ранкового брифінгу розповів очільник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, – пише Волиньпост.

«Станом на 8 ранку першого дня весни кордони в області не порушені. Ніч минула спокійно. Знаємо, що це перше, що ви хочете почути. Але війна триває», – сказав керівник області та військової адміністрації.

За його словами, вночі і під ранок були дві повітряні тривоги. Але кожна повітряна тривога, яка не закінчується бомбардуванням – це відмінна робота наших ЗСУ. І ми їм за це дякуємо.

Юрій Погуляйко вкотре закликав читати лише перевірені джерела, не поширювати неперевірену та тривожну інформацію, адже саме на це ворог і розраховує. Він додав, що цієї ночі знову поширювали фейк, що будуть обстріли із Білорусі, ще й градами.

«Ви повинні розуміти, що гради летять максимум на 40 кілометрів. Тому це неправда», – сказав Погуляйко.

Волинь, додав він, продовжує приймати переселенців, а соціальні виплати будуть здійснені в повному обсязі та згідно з графіком.

До слова, увечері вчора, 28-го лютого, Генштаб ЗСУ повідомив, що до державного у кордону у волинському напрямку рухаються підрозділи білоруської армії. Це, звісно, додало тривоги волинянами на ніч. Але вона, на щастя, минула спокійно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер