<

Кожен українець, який вакцинований двома дозами проти коронавірусу, отримає 1000 гривень, – Зеленський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 15.11.2021 / Новини / , , /
Перегляди
2727
/ коментарі 3

Володимир Зеленський анонсував нову програму підтримки креативного, спортивного й транспортного секторів економіки. Згідно з нею, громадяни, щеплені від ковіду двома дозами вакцини, зможуть отримати тисячу гривень через додаток «Дія».

Ці кошти можна буде витратити на придбання абонементів у спортзал, відвідання кінотеатрів, театрів тощо або купити квитки для мандрівок всередині країни, – заявив глава держави у відеозверненні, опублікованому пресслужбою Офісу Президента на фейсбук-сторінці.

Володимир Зеленський також акцентував увагу на протидії енергетичній кризі в Україні. Для цього було запущено два додаткові блоки – на Рівненській і Запорізькій АЕС.

Ще один блок Запорізької АЕС буде запущено до кінця листопада. Крім того, до нашої країни прямує сім кораблів з вугіллям, якого вистачить до кінця року. А за потреби Україна придбає достатньо вугілля, щоб бути забезпеченою до завершення опалювального сезону.




коментарів: 3
  1. Ото зрадіють сільські пенсіонери ,які за п’ять кілометрів ходять в магазин ,та й міські не дуже то й ходять в кіно ,чи мандрують за мізерні подачки ,а про “дію ” навіть не чули ,бо смартфон мають одиниці .Клоуни при владі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа