<

Кожен депутат має право вільно висловитися: Ігор Гузь взявся захищати Лероса від нападу Тищенка у Раді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 9.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
573
/ 1 коментар

Народний депутат фракції «Слуга народу» Микола Тищенко застосував силу до позафракційного депутата Гео Лероса під час його виступу в парламенті через критику на адресу президента Володимира Зеленського та Керівника ОП Андрія Єрмака. Одним з перших взявся захищасти Лероса нардеп Ігор Гузь.

Конфлікт відбувся під час виступу Лероса при розгляді звіту тимчасової слідчої комісії (ТСК) щодо перевірки стану “Укрзалізниці”. Спікер парламенту Дмитро Разумков надав Леросу слово для виступу, пише LB. Той із трибуни заявив, що “єдине ТСК, яке повинно звітувати в цій залі, стосується зриву спецоперації по “вагнерівцям”. Депутат додав, що українців цікавить, хто “злив спецоперацію” і назвав прізвища Єрмака і Зеленського. 

Микола Тищенко спробував «закрити» рота колезі Гео Леросу. Такому ганебному вчинку спробували завадити депутати. Так Ігор Гузь запитав в спікера Разумкова, чи “це парламентаризм?” і запропонував опозиційним депутатам підійти до трибуни, зазначивши, що це методи Януковича.

Як розповіли у пресслужбі депутата, після цього Ігор Гузь із трибуни Верховної Ради звернувся до спікера парламенту із закликом, щоб ніхто й ніколи не перешкоджав народним обранцям вільно висловлюватися у сесійній залі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер