<

Ковельська влада придбала російський позашляховик за 300 тисяч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:57 | 21.01.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 3

В умовах чотирьох років війни України з Росією, тисячі невинних жертв і зламаних життів на Волині і далі підтримують виробника окупантів.

Так, «Ковельтепло» купило для себе російський позашляховик марки «LADA» 2017 року випуску та передало його безоплатно на баланс виконкому, – йдеться у сюжеті «Сфери ТВ» та пише Перший канал соціальних новин.

Відтак, ще восени минулого року міська рада збільшує розмір статутного капіталу підприємства на понад 2 млн. гривень. Натомість керівництво «Ковельтепло» замість зменшення тарифів для населення, просить у виконкому дозвіл на придбання автомобіля «LADA» за рахунок свого фонду розвитку. 27 листопада виконавчий комітет одноголосно схвалює цю купівлю.

І, не чекаючи затвердження даного рішення на сесії міської ради, наступного дня уклали договір із ТОВ «НОВІ АВТО» про купівлю іномарки за 319 900 гривень. 28 грудня сесія міської ради таки затверджує рішення виконкому, що дозволило купити машину російського автопрому.

І в той же день Ковельський міський голова Олег Кіндер підписує розпорядження про безоплатну передачу з «Ковельтепло» на баланс виконкому автомобіля «LADA».

До речі, це не перший випадок на Волині. Влітку минулого року оновив свій автопарк Сільськогосподарський виробничий кооператив «Урожай», зареєстрований у с. Забороль Луцького району. Підприємство придбало новенький КАМАЗ, виготовлений в Росії. До слова, директором кооперативу є депутат Луцької районної ради Євген Кулай, який в свою чергу, є бізнес-партнером голови Заборольської сільської ради укропівця Валерія Боярського, який теж хоче обзавестися новеньким автомобілем для сільської ради. Щоправда все ж вирішив врахувати помилки свого друга і купити іноземне авто марки Шкода Рапід.




коментарів: 3
  1. газ мона, вугілля мона, а авто не мона… є десь перелік, шо мона, а шо не мона ?

    • Так в нас все шо на колесах – то позашляховик.
      Суть не в технічних і прохідних здібностях транспортного засобу, а у відсутності “шляхів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер