<

Ковельські «заробітчани» намагалися обікрасти підприємство на Рівненщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:39 | 30.09.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

29-го вересня на території підприємства у селі Острожець 48-річна охоронниця помітила двох злодіїв. Вона повідомила про це напарника та власника фірми. За лічені хвилини вони зі службовим собакою запобігли втечі одного із зловмисників. А вже за кілька годин у поліцію прийшов інший утікач.  

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Двоє 25-річних жителів села Рокитниця Ковельського району у приміщенні тракторної бригади підприємства намагалися викрасти комп’ютерне навігаційне обладнання до самохідного оприскувача. 

Поліцейські з’ясували, що чоловіки на підприємство “заглянули” не просто так. Крадіжки обладнання вони уже вчиняли у Дубенському та Радивилівському районах Рівненської області. “Підзаробити” на Млинівщині їм не вдалося.  

Слідчі затримали волинян у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Обом вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на вчинення крадіжки).

Раніше не судимі, нині вони активно співпрацюють зі слідством. Наразі вирішується питання про обрання чоловікам запобіжного заходу.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер