<

Ковельчанин побив чоловіка в магазині за прохання одягнути маску

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:14 | 22.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

У Ковелі в магазині «Наш Край» волинянин побив чоловіка, який заступився за продавчиню. Жінка попросила одягнути хулігана захисну маску, однак той почав ображати її нецензурними словами.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, – передають Волинські Новини.

Під час суду встановили, що 20 квітня обвинувачений, перебуваючи в мінімаркеті “Наш Край”, що на вулиці Кияна у Ковелі, відмовився одягнути захисну маску на вимогу продавця, обізвавши жінку нецензурними словами. Присутній біля сусідньої каси чоловік зробив хулігану зауваження, попросивши припинити ображати продавчиню. Після цього обвинувачений підійшов до чоловіка та, обізвавши його нецензурними словами, почав наносити удари по голові.

Згодом чоловік вийшов на вулицю, однак, повернувшись, знову почав бити потерпілого, від чого той впав на землю, отримавши удар ногою по голові.

Проте і на цьому хуліган не зупинився, адже після того, як вони разом з потерпілим вийшли з магазину, він наніс ще кілька ударів потерпілому руками та ногами.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину.

Відтак, суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 500 мінімумів доходів громадян, що становить 8 тисяч 500 гривень.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер