<

Ковельчанка отримала бурштинову статуетку «Ангел добра» за перемогу у конкурсі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:43 | 27.05.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Ковельчанка, прес-секретар громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» Ольга Яренчук отримала бурштинову статуетку «Ангел добра» за перемогу у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2019».

Про це вона повідомила у фейсбуці, – повідомляє КовельPost.

Нагадаємо, що Ольга зайняла перше місце у номінації “Благодійність медіа”. У зв’язку з пандемією COVID-2019 та запровадженням карантинних заходів в Україні оголошення переможців Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2019” відбулося в онлайн-режим.

“Сьогодні я отримала бурштинову статуетку “Ангел добра” за перемогу у Національному конкурсі “Благодійна Україна-2019” в номінації “Благодійність медіа”. Хочу висловити свою щиру подяку організаторам Національного конкурсу «Благодійна Україна-2019», Національній експертній раді, Наглядовій раді, Медіа раді, Діловій раді, Організаційному комітету та усім причетним до події”, – зауважила Ольга у своєму дописі.

До слова, “Ангел добра” – унікальна керамічна статуетка ангела, декорована багатим національним орнаментом і оздоблена бурштином. Авторський бурштиновий “Ангел добра” – спільна розробка Асоціації “Український бурштиновий світ” та українських майстрів.

Національний конкурс “Благодійна Україна” – щорічний конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією “Асоціація благодійників України” з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі “Благодійна Україна” – проводиться з 2012 року.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок