<

Ковбаса, цигарки та платіжний термінал: у Луцькому районі затримали злодіїв, їм інкримінують ще 10 крадіжок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:49 | 9.08.2021 / Новини / /
Перегляди
412
/ Коментарі відсутні

7-го серпня у селі Сирники Луцького району трапилася крадіжка. Злодії, зламавши замок вхідних дверей, поцупили з будинку гроші, цигарки та продукти харчування.  

Під час огляду місця вчинення злочину правоохоронці також з’ясували, що з приміщення зник і платіжний термінал з грошима. Згодом його виявили неподалік будівлі, злочинці розбили термінал, близько 4 тисяч гривень забрали звідти, – повідомляє поліція Волині.

Провівши першочергові оперативно-розшукові заходи, співробітники кримінальної поліції встановили, що крадії рухаються автомобілем ВАЗ 2101 у сторону міста Луцька. 

Правоохоронці передали детальне орієнтування співробітникам патрульної поліції. Патрульні зупинили вказаний авто у селі Милуші Луцького району, у транспортному засобі виявили викрадені речі та гроші.

Встановлено, що зловмисники – брати, 27 та 25 років, мешканці Луцька. Вони неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців та раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів. Нині перевіряється їх причетність до понад 10 злочинів, вчинених у Луцьку та районі.

Серійних крадіїв затримали, їм вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Сьогодні у суді слідчі клопотатимуть про обрання зловмисникам запобіжного заходу – тримання під вартою. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер