<

Котика з дерева у Нововолинську діставали рятувальники, працівники УЖК №2 та небайдужі люди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 30.12.2019 / Новини / /
Перегляди
10
/ коментарі 4

У Нововолинську на вулиці Героїв АТО майже дві доби просидів котик на дереві. Допомогти тварині злізти взялися мешканці міста.

У фейсбук 29-го грудня опублікували пост про те, що котик мерзне на дереві та боїться злізти.

30-го грудня кіт продовжував сидіти на дереві. До порятунку тварини взялися місцеві жителі та активісти.

Зоозахисниця Ірина Власюк почала шукати допомоги. Звернулася до нововолинських рятувальників, які напередодні, за словами автора публікації в фейсбук, відмовилися. Вони виїхали на місце та пробували зняти котика.

“Від потрясіння дерева, кіт злякався і заліз на вершок іншого. Ми подякували рятувальникам за допомогу, вирішили шукати знову шляхи порятунку, адже розуміємо, що працівники управління ДСНС не будуть бігати за твариною. Звернулися в міськсвітло (ВУКГ), щоб з допомогою автомобіля вишки зняли кота. Казала, що компенсуємо витрати за бензин та час. Однак нам відмовили.

Люди підказали, що вишка є в УЖК. Та на жаль, водія немає на місці. В приймальні УЖК №2 запропонували допомогу працівника, водія компанії. Він разом із мешканцем Нововолинська зняв котика з дерева”, – розповіла Ірина.

Тварину взяли на перетримку та шукають йому сім’ю. Молода кішка (6-8 міс), пухнаста і зовсім не дика.

“Жіночка в приймальній це була начальник КП “УЖК 2” Герез Зоя Олексіївна, Діма Лазнік – шофер. Почуваюся щасливою. Хлопці: Діма, Валєра- ви неймовірні! Щиро дякуємо вам за допомогу! Починаю розуміти, що наші люди все ж таки небайдужі до чужої біди, тільки чомусь бояться це показувати.
Окремо хочу “подякувати” директору ВУКГ Жигалюку А. А. ,за категоричну відмову в допомозі. Хотіли взяти “люльку” на годину ( до речі, це коштує 400 грн) – нам відмовили. І дякуємо нашим МЧСНикам за спробу!

А тепер про бідосю, що дві доби просиділа на дереві. Дівчинка, перелякана, замерзла, але гарнюща! Молода (6-8 міс), пухнаста і зовсім не дика.Зараз на перетримці. Шукаємо для неї сім’ю”, – написала Ірина у фейсбук.




коментарів: 4
  1. З директором Жигалюком А. А. Ви навіть не спілкувались, тому категорично відмовити він Вам ніяк не міг! Вам було розяснено заступником директора, що вся спецтехніка задіяна для підготовки міста до Новорічних та Різдвяних свят! Звертаєм Вашу увагу, що працівники підприємства та техніка працювали без вихідних задля створення святкової атмосфери нашого міста. З Новим Роком!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер