<

Коридори для евакуації з Дебальцевого закрили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 9.02.2015 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Далі людей евакуюють за допомогою броньованих автомобілів.

Зелені коридори з Дебальцевого та Авдіївки закриті, евакуація людей буде продовженаза допомогою броньованих автомобілів. Про це сьогодні на брифінгу повідомивзаступник глави ДСНС Василь Стоєцький, передає ЛІГАБізнесІнформ.

На сьогодні такі коридори відсутні, але незважаючи на це, на сьогодні і на завтранамічені конкретні об’єкти, конкретні пункти збору, де підуть автобуси і наші броньованівантажівки і будуть вивозити людей. У таких гарячих точках як Чорнухине, наприклад, люди і раніше не хотіли сідати в автобуси, а більше довіряли броньованимавтомобілям“, – сказав він.

За словами представника ДСНС, вже вивезено понад 150 осіб за допомогою цихброньованих автомобілів, які перефарбовані в білий колір, з відповідними написами, що це гуманітарний транспорт, який не можна чіпати.

Стоєцький уточнив, що подібні вантажівки можна використовувати тільки в денний час,оскільки в темряві білий колір складно розрізнити, і вони можуть потрапити під обстріл.

Сьогодні-завтра ця робота продовжиться. За кермо вантажівок і автобусів, якщо цивільні люди відмовляються, сідають наші співробітники і виконують свою бойовузадачу”, – зазначив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця