<

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 15.07.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Запорізькій області вдень у неділю 14 липня колона автобусів, яка везла відпочивальників із курортів, потрапила в аварію за участю трьох автомобілів президентського кортежу.

Про це повідомляє Еспресо.

Як видно на фото, легковики сильно побито, а один з автобусів з’їхав у кювет.

Пасажири автобусів, зокрема діти, за попередньою інформацією Національної поліції, не постраждали.

“В УДО через постійні люстрації зараз плутанина й безлад: із 30 водіїв у штаті зараз працює половина. Через брак кадрів і щільний графік водії не сплять цілодобово. Звідси і ДТП”, – розповіло джерело.

Зазначається, що Зеленського в кортежі не було – до Києва він повернувся літаком.

https://youtu.be/0lJKLPPB_AE

Президент України Володимир Зеленський назвав ДТП в Запорізькій області за участі автомобіля держохорони неприпустимою та запевнив, що у разі визнання водіїв винуватцями їх притягнуть до відповідальності.Про це він написав на своїй сторінці у фейсбук.

“Що стосується ДТП у Запорізькій області – це неприпустимо. Якщо працівники УДО, які їхали на мікроавтобусі до Києва, порушили правила й будуть визнані винуватцями ДТП, їх буде притягнуто до відповідальності. І слава богу, що всі залишилися живими”, – зазначив Зеленський.

Також він зазначив, що під час пересування президента дорогами України їде 2 автомобілі: президентський і автомобіль охорони. Іноді буває третій – із супроводжуючими особами, членами команди, охороною. Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає «мигалок» тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа