<

Коронавірус виявили у працівника Волинського апеляційного суду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:14 | 2.07.2020 / Новини / /
Перегляди
26
/ 1 коментар

В одного з працівників Волинського апеляційного суду лабораторно підтвердили діагноз COVID-19.

Про це повідомляють на сайті суду.

Зауважують, що чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Волинський апеляційний суд продовжує здійснювати судочинство задля забезпечення доступу до правосуддя.

Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду на постійній основі проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь. Тако вживають заходів до самоізоляції осіб, які безпосередньо контактували з хворим, з їх наступним тестуванням на COVID-19.

З метою запобігання поширення коронавірусу COVID-19 на період запровадження карантину в Україні та посиленого протиепідемічного режиму, зборами суддів Волинського апеляційного суду від 16 березня 2020 року було прийнято рішення № 3 «Про вжиття заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19».

Наголошують, до суду здійснюється пропуск лише учасників судових засідань.

“Рекомендуємо громадянам подавати документи, звернення та заяви засобами електронного та поштового зв’язку, а також шляхом залишення кореспонденції у скриньці, яка знаходиться у холі суду на першому поверсі, з 8:00 години до 16:30 години (у п’ятницю з 8:00 години до 15:30 години).

Наполегливо просимо громадян, які є учасниками судових процесів, утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утримуватися від відвідин суду, якщо у вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання”, – йдеться у повідомленні.

Також у Волинському апеляційному суді тимчасово, на період запровадження карантину, припинили особистий прийом громадян посадовими особами суду та працівниками відділу прийому громадян та документального забезпечення.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер