<

Коронавірус підтвердили у кількох співробітників «UA: РІВНЕ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:24 | 13.05.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У кількох співробітників Рівненської філії «Суспільного» підтвердили коронавірусне захворювання.

Про це йдеться в оприлюдненій на сайті телеканалу заяві, – передає ВолиньPost.

Тож від 12 травня усі працівники Рівненської філії “Суспільного” переходять на дистанційний режим роботи через підтвердження випадків захворювання на COVID-19.

“Основне завдання нашої команди зараз — не розширювати коло контактних осіб і зберегти здоров’я працівників мовника. Самоізоляція для нас вимушений відповідальний крок. Незважаючи на всі запроваджені на філії заходи, ніхто не є захищеним на 100%. Усі ми зараз підтримуємо наших колег, які якісно працювали і дотримувалися всіх вимог. Бажаємо якнайскорішого одужання!” — сказала менеджерка Рівненської філії “Суспільного” Людмила Хома.

Зазначають, у приміщеннях UA: РІВНЕ була проведена дезінфекція, усі колеги, що контактували з інфікованими, знаходяться на самоізоляції.

“Незважаючи на надзвичайну ситуацію і зміну режиму роботи філії, аудиторія UA: РІВНЕ і надалі отримуватиме оперативну інформацію на платформах мовника. Команда працюватиме дистанційно. Найважливіше — відображатиме рухомий рядок в телеефірі. За всіма подіями регіону уважно стежить діджитал-команда філії, яка завжди тримає рівнян в курсі справ через сторінки соцмереж та сайт UA: РІВНЕ”, — зазначив продюсер Рівненської філії “Суспільного” Михайло Чубай.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер