<

Кордон з Білоруссю – під посиленим контролем, – прикордонники про загрозу провокацій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:01 | 25.09.2022 / Новини / , /
Перегляди
224
/ Коментарі відсутні

Державна прикордонна служба наразі не фіксує провокацій на кордоні з Білоруссю, але до цього напрямку прикута особлива увага.

Про це сказавречник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону 25 вересня, – повідомляє Українська правда.

Коментуючи інформацію розвідки щодо російських найманців ПВК «Ліга», які прибули до Мінська і можуть бути залучені до організації провокацій на українському кордоні, Демченко зазначив, що наразі провокацій на цьому напрямку не було, але всі сили оборони тримають цей відтинок кордону під посиленим контролем.

«На даний момент, на щастя, ситуація стабільна, всі сили безпеки та оборони нашої країни контролюють лінію кордону, прикордоння і роблять все необхідне, щоб укріпити цей напрямок, адже ми добре розуміємо, що Білорусь підтримує росію у війні проти нашої країни. Не виключається… ніколи не виключалося, що підрозділи збройних сил РБ можуть зайти на територію України чи можуть створювати провокації. Тому всі сили оборони: і прикордонники, і ЗСУ і нацгвардійці – на своїх місцях на цьому напрямку, щоб контролювати ситуацію, не допустити провокацій і тим паче – вторгнення, – зазначив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер