<

Кордон Волині з Польщею перетинають 50% машин на іноземній реєстрації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:19 | 4.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Волинські прикордонники проаналізували, які машини найчастіше перетинають державний кордон. Як виявилося, значна частина автівок – це транспортні засоби з іноземною реєстрацією, якими володіють українці.

Про це йшлося під час засідання Громадської ради при Волинській ОДА з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, оборони та національної безпеки, ЗМІ, боротьби з корупцією, міжнародних відносин та проектної діяльності, 2-го лютого, – інформують Волинські новини.

Відповідну інформацію озвучив перший заступник начальника Луцького прикордонного загону – начальник штабу Іван Яблонський.

«Якщо проаналізувати потік машин на кордоні, то близько 50% всіх транспортних засобів мають іноземні номери і їхніми власниками є українці. Ще 40% машин мають українську реєстрацію, а 5% авто – з польськими номерами, власниками яких є іноземці. Також 5% машин, які перетинають кордон, належать громадянам України та ЄС, які подорожують», – інформував Яблонський.




коментарів: 4
  1. Поясніть мені як Украінець і на яких законних підставах може тривалий час іздити на автомобілі іншоі держави Наведіть приклад скільки поляків іздить на авто з украінською реестраціею Коли вже в цій Украіні наведуть порядок

  2. Поки авто такої самої моделі не буде коштувати ті самі кошти, а не в 2- 3 дорожче

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа