<

Контрабандні цигарки з Волині у Польщу доставляли дельтапланом через Дорогуськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 21.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

На ділянці польсько-українського кордону в Дорогуську, який межує з Волинською областю, вдалося запобігти незаконному перевезенню сигарет за допомогою мотодельтаплану. Польські прикордонники затримали дх чоловіків, які були учасниками протиправної оборудки.

Про це повідомляє Люблін 112, – передають Волинські Новини.

Співробітники відділу прикордонної служби з Дорогуська помітили літаючий об’єкт, що рухався на великій висоті. Він летів зі сходу в бік території Польщі. Службовці зафіксували місце в Дорогуську, в якому дельтаплан скидав ящики, як виявилося згодом, наповнені цигарками.

На місці приземлення мотодельтаплану затримали двох чоловіків, які раніше вже мали проблеми з законом. На місці виявили частину сигарет, вартість яких становить близько 5 тисяч злотих (близько 33 тисячі гривень).

У цій справі поляками розпочато підготовче провадження щодо незаконного перетину державного кордону, використовуючи для цього літальний апарат. Затримані чоловіки понесуть кримінальну відповідальність за вчинення фіскального правопорушення та невиконання встановлених обмежень, наказів та заборон у зв’язку із епідемією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок