<

До контакт-центру «Волиньгазу» відтепер можна телефонувати на мобільний

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 28.11.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Для зручності споживачів блакитного палива області ПАТ «Волиньгаз» запровадив додатковий номер телефону Контакт-центру. Відтепер для вирішення усіх «газових» питань волиняни можуть телефонувати за багатоканальним мобільним номером (067)-33-39-104.

Отримати необхідну інформацію з питань щодо газопостачання, дізнатись про стан особового рахунку, або ж передати показання лічильника газу волиняни відтепер можуть за додатковим номером телефону контакт центру ПАТ «Волиньгаз» (067) 33-39-104.

Оператори коллцентру працюють без вихідних із 8.00 до 20.00 та готові надати вичерпну відповідь на усі запитання споживачів. Окрім того, номер підключений до автоматичного голосового меню IVR, яке працює цілодобово та дає змогу у будь-яку пору доби, без необхідності чекати на відповідь працівника компанії. Користуючись голосовими підказками у тоновому режимі телефону, клієнт може оперативно передати показання лічильника, дізнатись стан свого рахунку та інформацію про діючі тарифи або ж правила користування газовими приладами.

Якщо ж споживач бажає особисто проконсультуватися з фахівцем, потрібно натиснути «0» або залишатись на лінії та зачекати з’єднання із оператором Контакт-центру.  

Вартість дзвінків – згідно тарифу вашого оператора зв’язку.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер