<

Командира батальйону тероборони Підгайцівської громади судитимуть у Луцьку за шахрайство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:13 | 1.09.2022 / Новини / , /
Перегляди
355
/ коментарі 2

У Луцькому міськрайонному суді Волинської області судитимуть командира батальйону тероборони «Підгайці» Андрія Бондарука, якого підозрюють у незаконному збуті партії бронежилетів і касок.

Попереднє судове засідання призначене на 15-те вересня. Така інформація міститься у реєстрі судових справ, інформує VSN.

Андрія Бондарука обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених двома статтями: шахрайство, що завдало значної шкоди (ч. 2 ст.190) та підроблення офіційних документів (ч. 2 ст. 358 КК України). 

Нагадаємо, 15-го квітня СБУ заблокувала незаконний збут партії бронежилетів, касок та інших товарів, ввезених на митну територію України як гуманітарна допомога, загальною вартістю 18 тисяч доларів.

27-го квітня суд наклав арешт на бронежилети, каски, готівкові кошти у різній валюті на суму майже 800 тисяч гривень та автомобіль, визнані речовими доказами у кримінальному провадженні про можливе незаконне використання посадовцем гуманітарної допомоги.

Обвинувачення висунули Андрію Бондаруку, який обіймав посаду командира батальйону територіальної оборони «Підгайці», а також у той час працював інспектором з благоустрою Підгайцівської сільської ради.




коментарів: 2
  1. На цій морді лиця написано: ШАХРАЙ
    Притягніть до відповідальності ше і тих, хто цього не помітив і шахраю видав погони

  2. І де тільки таке падло знаходять ,щоб поставити керувати людьми ,а все починається з самих високих кабінетів оласті .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер