<

Командир взводу 24-го батальйону «Айдар» загинув під Горлівкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 26.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У неділю, 25 серпня, під час бою під Горлівкою Донецької області загинув командир взводу 24-го батальйону “Айдар” 53-ї механізованої бригади.

Про це повідомив у фейсбук Юрій Бутусов, – передає Укрінформ.

“25 серпня загинув смертю хоробрих командир взводу 24-го батальйону “Айдар” 53-ї механізованої бригади – позивний “Тихий”. Йому було всього 25 років… Чудова людина, воїн, громадянин. Без перебільшення – уважний до товаришів, до підлеглих, обов’язковий, освічений, мотивуючий, він мав величезний авторитет і повагу у батальйоні. Загинув в результаті обстрілу з кулемета або снайпера під Горлівкою, противник під час бою також активно застосовував автоматичні гранатомети, всіляко перешкоджав евакуації”, – йдеться в повідомленні.

Бутусов додав, що загиблий був єдиним сином у матері.

Також журналіст зазначив, що того ж дня, 25 серпня, загинув ще один військовослужбовець, морський піхотинець з 35-ї бригади, причина смерті – кульове поранення, згідно з офіційним висновком – не бойові втрати. Також отримали бойові поранення два бійці 24-ї бригади – їх обстріляли з автоматичного гранатомета у Мар’їнці Донецької області.

“У серпні 2019-го року в зоні ООС загинули 14 українських воїнів, в тому числі: бойові втрати – 7 військовослужбовців, не бойові втрати – 7 військовослужбовців”, – пише Бутусов.

Як повідомляв пресцентр штабу ООС, за добу, 25 серпня, збройні формування Російської Федерації і її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, троє військовослужбовців отримали поранення.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер