<

«Команда Зеленського провалила кадрову політику» – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 30.03.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Змінюють міністрів, як рукавички, «ріжуть під нуль» всі інфраструктурні проєкти в регіонах, забирають кошти в освіти, культури. Водночас, на вимогу Міжнародного валютного фонду вимагають, щоб проголосували за законопроєкт про ринок землі. Ці речі – неприпустимі. Ігор Гузь пояснив, чому не голосував за низку законопроєктів у Верховній раді 30-го березня.

Відповідне відеозвернення зі стін парламенту записав нардеп та опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

«Не буду голосувати за нові кадрові пропозиції – змінити керівників МОЗу, Мінфіну та Міненергетики. Вважаю, що команда Зеленського кадрову політику повністю провалила. Змінюють міністрів, як рукавички.

За зміни до бюджету теж не збираюся голосувати. Тому що «ріжуть під нуль» усі інфраструктурні проєкти в регіонах. Це – кошти достатньо великі, які передбачені на будівництво шкіл, садочків та багато інших об’єктів. Ріжуть повністю підтримку ОТГ, культури, освіти. Не шукають резервів.

Міжнародний валютний фонд вимагає від депутатів проголосувати два законопроєкти,  шантажуючи видачею кредиту. Це – ринок землі, який я не підтримаю ані в умовах карантину, ані загалом. Другий законопроєкт стосується банківської діяльності», – розповів парламентар.

Крім того, він нагадав, що кілька днів тому центральні лікарні Нововолинська та Іванич отримали першу партію необхідного у боротьбі з COVID-19.

«Придбані ліки і засоби захисту закупили за кошти фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і ресурси обласного бюджету. Це лише частина того, що має бути завезене в лікарні мого округу. Поїхали два буси. До кінця тижня, сподіваюся, буде постачання у Володимир і Любомль. І надалі, по мірі закупівлі, привозитимемо все необхідне в округ. Звіти щодо витрачених коштів будуть представлені згодом», – сказав парламентар.

Він закликав усіх, особливо тих, хто приїхав з-за кордону, залишатися дома, самоізолюватися. З його слів, без цього важко буде стримати поріг епідемії і не повторити сценарії Іспанії та Італії.




коментарів: 5
  1. Ви як перший раз народилися! І на що ви сподівалися, коли державою керують кухарки?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер