<

Колишня учениця школи стріляла з арбалета у своїх вчителів на Полтавщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 8.09.2021 / Новини / , , /
Перегляди
415
/ коментарів 5

6-го вересня полтавська окружна прокуратура повідомила про підозру 19-річній дівчині, яка зайшла на територію школи з арбалетом і поранила двох вчителів.

Її підозрюють у замаху на умисне вбивство, повідомляє BBC Україна.

Поліцейські встановили особу правопорушниці – це місцева жителька 2002-го року народження. Про мотиви вчинку правоохоронці не дають жодної інформації.

Як зазначають, дівчина вчилася в тій школі тільки до п’ятого класу, а зараз є студенткою університету.

Зайшовши на другий поверх школи, дівчина “із зеленим волоссям у стилі персонажів аніме” вистрелила в спину вчительки крізь відкриті двері кабінету.

Завідувачка школи намагалася зупинити її, і дівчина вистрелила в неї також. Згодом арбалет з її рук вихопив інший учень школи.

“Арбалет забрав у неї хлопчик, який ішов від спортивної зали, вже після того, як вона вистрелила, стріл у неї не було”, – розповіла 1+1 директорка школи Валентина Олійніченко.

Тоді ж у заклад викликали правоохоронців і затримали дівчину. Постраждалим вчителям надали допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

Деякі місцеві ЗМІ повідомляють про можливі психологічні проблеми у дівчини та призначення експертизи. Правоохоронці про це наразі не повідомляють.

За доведений замах на умисне вбивство передбачене покарання від 10 до 15 років позбавлення волі.




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця