<

Колишній депутатці Чорновол повідомили про підозру в умисному вбивстві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 10.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Слідчі ДБР повідомили про підозру народному депутату України VIII скликання Тетяні Чорновол. Її підозрюють в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненого за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п.п. 5, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, 18-го лютого 2014 року підозрювана керувала діями групи осіб та безпосередньо брала участь у підпалі будівлі у центрі Києва на вулиці Липська, в якій знаходився офіс однієї з політичних партій. Унаслідок пожежі загинув працівник 1948 року народження, який знаходився у приміщені партійного офісу, – повідомляє ДБР.

10-го квітня 2020 року слідчі ДБР провели обшуки за місцем її проживання. У ході яких вилучено речі, які мають доказове значення для розслідування, предмети з ознаками холодної та вогнепальної зброї, набої.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Київської області. Оперативний супровід — Головне оперативне управління Державного бюро розслідувань.

У разі доведення вини, підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Про обшуки також повідомила і сама Чорновіл у фейсбук вранці 10-го квітня.

“Приїхав до мене спецназ ДБР по справі Майдану”,
– написала Чорновол.

Обшук відбувається у селі Гора Бориспільського району, що на Київщині.

Екснардепка опублікувала також постанову Печерського районного суду Києва. Відповідно до неї, Тетяна Чорновол начебто разом з невідомими причетна до підпалу будинку на вулиці Липській. Тоді загинув чоловік.




коментарів: 6
      • Скоріше за все карабін.
        Ніж ніби як “холодний”, але факта носіння нема.
        Пукавка по замовчуванню газова, а з викрученою хрестовиною в стволі перетворюється в травмат, але ж пані зі справкою була депутанкою, тобто має право на таку цяцьку. Коротше, усі ці “вєщдокі”, в першому наближенні, нічого їй не світять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер