<

Колишнього в’язня Кремля Балуха знайшли побитим в Києві, йому зробили операцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:36 | 9.09.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Колишнього в’язня Кремля Володимира Балуха знайшли побитим на Гідропарку в Києві без мобільного телефона і банківської картки. В нього тяжка травма голови, його оперують.

Про це йдеться на сайті поліції Києва, – передає Українська правда.

За даними джерела УП, у Балуха тяжка травма голови, його оперують. Правоохоронці таким чином ще не мали змоги його опитати.

Як розповіли правоохоронці, 8-го вересня близько 12-ї години до столичної поліції надійшла інформація від лікаря про госпіталізацію з Балуха тілесними ушкодженнями.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що потерпілого доставили з зони відпочинку “Гідропарк”. Окрім цього, в чоловіка виявили відсутність мобільного телефона та банківської картки.

“Створена слідча група з найбільш досвідчених та висококваліфікованих працівників поліції, які встановлюють усі обставини правопорушення. Правоохоронці відпрацьовують місце скоєння злочину, встановлюють свідків та очевидців цієї події. Окрім цього, поліцейські перебувають у лікарняному закладі, аби поспілкуватися з потерпілим, як тільки отримають дозвіл лікарів, щодо обставин вчинення правопорушення”, – йдеться у повідомленні.

Ця подія викликала стурбованість в Офісі президента. Там вимагають від поліції “швидкого та повного розслідування цього злочину”. В ОП зазначили, що наразі немає підтверджених даних, які свідчили б про те, що в нападу міг бути політичний мотив. Але всі версії мають бути ретельно перевірені, зокрема політична.

Також в Офісі підкреслили, що відтепер очікують від правоохоронців більш систематичної роботи для відновлення порядку на вулицях та превенції правопорушень.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер