<

Коли знову почнуть будувати 10-ту шахту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:28 | 22.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Роботи з будівництва підземних та наземних споруд у шахті №10 «Нововолинська» планують розпочати вже з 27 жовтня, – інформує інтернет-видання «БУГ».

Про це стало відомо під час робочого візиту голови Волинської ОДА Володимира Гунчика у Нововолинськ 21 жовтня.

Директор ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» Петро Солоп висловив вдячність від імені усіх учасників будівництва та прозвітував, що працівникам шахти повністю виплатили заборгованість із заробітної плати з січня по вересень 2014 року.

Він нагадав, що у 2014-му році програмою було передбачено проведення 800 погонних метрів шахти. Але за станом на сьогодні, було пройдено 366 метрів. Таким чином, для завершення запланованих робіт у 2014-му році необхідно пройти ще 433 метри.

«Тому з наступного понеділка ми вже бачимо поставити бригаду на проведення виробів», – наголосив він.

Окрім цього, на шахті плануються роботи з будівництва об’єктів поверхні. «100 мільйонів – це не тільки передпускова дирекція, а й будівництво приміщень на поверхні», – розповів Петро Солоп. Зокрема, це приміщення завантажувально-складського господарства, бункери, в яких будуть завантажувати вугілля у залізничні вагони.

Також на території шахти №10 «Нововолинська» планують закінчити будівництво вугільного підйому, змонтувати канати та навісити скипи.

За словами Солопа, трудовий колектив націлений на виконання завдань. Директор ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» переконаний, що у 2015-му році на першому місці – виділення необхідних коштів, аби добудувати шахту №10 та ввести її в експлуатацію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер