<

Коли закінчиться ремонт теплотраси у Володимир-Волинську на вулиці Ковельська, 108?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 8.09.2015 / Новини /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

На засіданні міської ради Володимир-Волинська, 8 вересня, міський голова Петро Саганюк підняв питання підготовки міста до опалювального сезону. Проблемним пунктом став ремонт теплотраси за адресою Ковельська, 108, котрий триває кілька тижнів.

Жителі будинків 108 та 106, по вулиці Ковельській, зазначають, що канали до труб були розриті близько двох місяців тому, працівниками місцевої котельні. Відразу ж місце розкопу було огороджене спеціальною стрічкою, але діти, граючися на майданчику поруч, її зірвали. Більше ніхто не загороджував місця розкопу.

DSCN2157

За словами жителя одного із будинків, пана Євгенія, діти часто граються на розкопах і під час літніх канікул траплялися випадки травмування дітей, але батьки нікуди не зверталися.

Наразі, ведуться активні ремонтні роботи комунальників за вказаною адресою, приїхала спеціальна техніка. Один із робітників стверджує, що активно ремонт розпочався ще в неділю, 6 вересня. Хоча на запитання жителів прилеглих будинків “Чому вас не було видно вчора, в понеділок 7 вересня?”, працівник зазначив “У нас не один об’єкт”.

DSCN2150
DSCN2164




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця