<

Коли буде тепло у волинських домівках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 20.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
67335_1

Початок опалювального сезону на Волині досі не визначений.

Враховуючи погодні умови, тепло можуть увімкнути в кінці цього тижня, однак, не виключено, що кілька морозних ночей доведеться перечекати без тепла, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови ОДА сьогодні, 20 жовтня.

Так, Володимир Гунчик повідомив, що початок опалювального сезону в бюджетних закладах, де працюють котельні на твердому паливі і електроенергії, покладається на облдержадміністрацію. Власне, Кабмін дозволив ОДА вирішувати, коли вмикати тепло у тих закладах, де не використовують газ. Відповідний реєстр таких закладів має бути готовий уже цього тижня.

А ось щодо ввімкнення газових котелень – є питання. Нагадаємо, робота таких котелень розпочнеться після вказівки зі столиці. Володимир Гунчик зауважив, що прогнози погоди на суботу та неділю не надто втішні – адже очікується мінусова нічна температура. Однак, уже на понеділок температура має підвищитися. Тому, є ймовірність, що після ввімкнення у п’ятницю тепла, у понеділок доведеться вимикати. Тому остаточне рішення приймуть наприкінці тижня.

«На суботу-неділю обіцяють похолодання, а потім знову – тепло. Більш глибоко вивчимо, яким чином правильно поступити. Щоб не було, що в п’ятницю включимося, а в понеділок доведеться відключати тепло. Рішення приймемо в кінці цього тижня. Уточнимо ситуацію по погоді, порадимося з Кабміном», – зауважив Гунчик.

Зауважимо, свого часу під час зустрічі з представниками ОБСЄ, Володимир Гунчик запевняв, що на вибори в ДВК та ОВК тепло буде. Окрім того, він додав, що є проблеми в області з дотриманням лімітів та оплатою за газ, зокрема, в Луцьку.

Нагадаємо, повідомлялося, що завдяки котельням опалювальний сезон на Волині розпочнеться раніше.

Також, зазначали, що опалювальний сезон на Волині може початися раніше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок