<

Коломойський визнав, що завдав ПриватБанку $248 млн збитків. Банк вимагатиме компенсувати $3 млрд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:02 | 5.12.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Колишні власники націоналізованого ПриватБанку Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов у Високому суді Лондона визнали, що завдали банку збитків на 248 мільйонів доларів.

Решту позовних вимог на 1,65 мільярда доларів збитків олігархи визнавати відмовилися, – пише Громадське з посиланням на прес-службу ПриватБанка.

«Для цілей цих клопотань, всі відповідачі не заперечують, що банк має достатню для судового розгляду справу, та шахрайськими діями банку було завдано збитків на суму 248 млн дол. США… Звичайно ж для пана Коломойського та пана Боголюбова є невигідним визнання наявності достатньої для судового розгляду справи щодо масштабних шахрайських дій проти них та при цьому намагатися запобігти тому, щоб суд розглядав цю справу», — повідомляють у прес-службі ПриватБанку.

Там також додають, що перед націоналізацією колишні власники видали фіктивних кредитів на 1,9 мільярда доларів, за якими нараховується по 500 тисяч доларів відсотків щодня. Тому наразі сума позивних вимог ПриватБанку до колишніх власників сягає 3 мільярдів доларів.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця