<

Колектив ДП «Волиньвугілля» висловив подяку Волинській ОДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 2.04.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Колектив державного підприємства «Волиньвугілля» висловив щиру подяку обласній державній адміністрації за допомогу на всіх рівнях у вирішенні питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати шахтарям.

Нагадаємо, 25 березня 2015 року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся з проханням до віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка терміново винести на розгляд засідання Кабінету Міністрів України пропозицію виділити кошти на погашення заборгованості з заробітної плати волинським шахтарям. Таке ж звернення голова облдержадміністрації адресував першому заступникові Глави Адміністрації Президента України Віталієві Ковальчуку. Окрім того, Володимир Гунчик поінформував міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина про результати зустрічі з шахтарями й попрохав максимального сприяння, коли наболіле для Волині питання розглядатимуть на засіданні уряду, – Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Невдовзі отримали хорошу звістку: рішення про виділення коштів прийнято – підписано Постанову Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті на поповнення обігових коштів або збільшення статутного фонду вуглевидобувних підприємств для погашення простроченої заборгованості із заробітної плати працівникам, що утворилася на 1 січня 2015 року».

Вже 27 березня 2015 року на рахунки шахтарів надійшли кошти у розмірі 36 млн грн на погашення заборгованості заробітної плати.




один коментар
  1. В першу чергу треба подякувати шахтарям,які поїхали на зустріч з губернатором і цілий день тиснули на очільника ОДА та людям,які перекрили трасу Львів-Ковель,Людям які зверталися на “гарячу лінію” у Кабмін,нашому меру,який був з нами цілий день у Луцьку,помічнику народного депутата Гузя,який у Луцьку нам допомагав до 20.00.Так звичайно губернатор дотримав слово дане на зустрічі з шахтарями,але якщо б шахтарі не виступили одним фронтом,то б ніхто на нас не звернув уваги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер